90482 Orcus: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Ngowah pl:90482 Orkus dadi pl:(90482) Orkus
c (TracySurya mindhahaken kaca Orcus dhumateng 90482 Orcus: jangkep)
c (r2.7.2) (Bot: Ngowah pl:90482 Orkus dadi pl:(90482) Orkus)
[[nn:90482 Orcus]]
[[no:90482 Orcus]]
[[pl:(90482) Orkus]]
[[pt:90482 Orco]]
[[ru:(90482) Орк]]
25.160

besutan