Iwak bandeng: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké sv:Mjölkfisk
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké ar:أسماك السلماني)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké sv:Mjölkfisk)
[[pl:Chanos]]
[[ru:Ханос (рыба)]]
[[sv:Mjölkfisk]]
[[th:ปลานวลจันทร์ทะเล]]
[[tl:Bangus]]
2.031

besutan