Sulawesi Kulon: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sr:Западни Сулавеси
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sr:Западни Сулавеси)
[[pt:Celebes Ocidental]]
[[ru:Западный Сулавеси]]
[[sr:Западни Сулавеси]]
[[su:Sulawesi Kulon]]
[[sv:Sulawesi Barat]]
2.159

besutan