Sulawesi Kidul: Béda antara owahan

35 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké sr:Јужни Сулавеси
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké sr:Јужни Сулавеси)
[[pt:Celebes do Sul]]
[[ru:Южный Сулавеси]]
[[sr:Јужни Сулавеси]]
[[su:Sulawesi Kidul]]
[[sv:Sulawesi Selatan]]
9.872

besutan