Sudan: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké kk:Сұдан
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké new:सुदान)
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké kk:Сұдан)
[[kg:Sudan]]
[[ki:Sũdana]]
[[kk:Сұдан]]
[[kn:ಸುಡಾನ್]]
[[ko:수단]]
38.846

besutan