Jawa Kulon: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké sr:Западна Јава
c (Bot: Nyingkiraké diq:Cava Rocawani (deleted))
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké sr:Западна Јава)
[[ro:Provincia Java de Vest]]
[[ru:Западная Ява]]
[[sr:Западна Јава]]
[[su:Jawa Kulon]]
[[sv:Jawa Barat]]
9.872

besutan