Sumatra: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Ngowah min:Sumatra dadi min:Sumatera
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké is:Súmatra)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Ngowah min:Sumatra dadi min:Sumatera)
[[lv:Sumatra]]
[[map-bms:Sumatera]]
[[min:SumatraSumatera]]
[[mk:Суматра]]
[[mr:सुमात्रा]]
2.824

besutan