Palmoli: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké la:Palmulae
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké zh:帕尔莫利)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké la:Palmulae)
[[ja:パルモリ]]
[[kk:Пальмоли]]
[[la:Palmulae]]
[[lmo:Palmoli]]
[[nap:Palmoli]]
25.160

besutan