Pennadomo: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké la:Pinna Hominis
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké de:Pennadomo; panggantèn kosmètik)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké la:Pinna Hominis)
[[ja:ペンナドーモ]]
[[kk:Пеннадомо]]
[[la:Pinna Hominis]]
[[lmo:Pennadomo]]
[[nap:Pennadomo]]
25.160

besutan