Sumatra Kulon: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké sr:Западна Суматра
c (Bot: Nambahaké min:Sumatera Barat)
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké sr:Западна Суматра)
[[pt:Sumatra Ocidental]]
[[ru:Западная Суматра]]
[[sr:Западна Суматра]]
[[su:Sumatra Kulon]]
[[sv:Sumatera Barat]]
2.367

besutan