Ayat: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Ngowah tr:Ayet dadi tr:Âyet
c (bot Membuang: uz:Oyat (deleted))
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah tr:Ayet dadi tr:Âyet)
[[sv:Ayah]]
[[te:ఆయత్]]
[[tr:AyetÂyet]]
[[tt:Аять]]
[[uk:Аят]]
62.431

besutan