Primitif: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké tr:İlkel
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké tr:İlkel)
[[id:Primitif]]
[[ja:プリミティブ]]
[[tr:İlkel]]
[[zh-yue:Primitive]]
2.159

besutan