Akuarium: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
c (Bot: Ngowahi lmo:Acquarilmo:Aquari)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah ar:مربى مائي dadi ar:حديقة أسماك)
 
[[af:Akwarium]]
[[ar:مربىحديقة مائيأسماك]]
[[ast:Acuariu (recipiente)]]
[[az:Akvarium]]
1.513

besutan