Kodhak: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké be:Фотаапарат
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah ar:كاميرا dadi ar:قمرة تصوير)
c (Bot: Nambahaké be:Фотаапарат)
[[az:Fotoaparat]]
[[bar:Kamera]]
[[be:Фотаапарат]]
[[be-x-old:Фотаапарат]]
[[bg:Фотоапарат]]
32.744

besutan