Hanja: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké vi:Hanja
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké da:Hanja)
c (Bot: Nambahaké vi:Hanja)
[[uk:Ханча]]
[[uz:Hanja]]
[[vi:Hanja]]
[[xmf:ჰანჯა]]
[[zh:朝鮮漢字]]
32.744

besutan