Harpa: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nyingkiraké nds:Harp
c (typo sithik)
c (r2.7.2) (Bot: Nyingkiraké nds:Harp)
[[lv:Arfa]]
[[mn:Босоо ятга]]
[[nds:Harp]]
[[nl:Harp (tokkelinstrument)]]
[[nn:Harpe]]
25.160

besutan