Wresah: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
 
== Ekologi dan penyebaran ==
wit resah urip liar lan kapencar-pencar ing [[alas]] utawa [[wanatani|kebon talun]], utamane ing lemah kang lembab kang akeh kandhutan [[humus]]e. Nyebarresah nyebar saka [[india]] ing sisih kulon, [[Nepal]], [[Bangladesh]], [[Yunnan]], [[Thailand]] lan Indonesia ([[Jawa]]).
 
== Cathetan sikil ==
586

besutan