Montor mabur nirawak: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Ngowah zh:無人航空載具 dadi zh:无人机
c (Bot: Nambahaké id:Pesawat tanpa awak)
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah zh:無人航空載具 dadi zh:无人机)
[[uk:Безпілотний літальний апарат]]
[[uz:Odamsiz havo apparati]]
[[zh:航空載具]]
61.554

besutan