Montescaglioso: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah la:Civitas Severiana dadi la:Mons Caveosus
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké zh:蒙泰斯卡廖索)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah la:Civitas Severiana dadi la:Mons Caveosus)
[[ja:モンテスカリオーゾ]]
[[kk:Монтескальозо]]
[[la:CivitasMons SeverianaCaveosus]]
[[lmo:Montescaglioso]]
[[nap:Montescaglioso]]
489

besutan