Ryan Giggs: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké gl:Ryan Giggs
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké arz:راين جيجز)
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké gl:Ryan Giggs)
[[fr:Ryan Giggs]]
[[ga:Ryan Giggs]]
[[gl:Ryan Giggs]]
[[he:ראיין גיגס]]
[[hi:रियान गिग्स]]
2.367

besutan