B: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké gn:B
c (Bot: Nambahaké tt:B)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké gn:B)
[[gd:B]]
[[gl:B]]
[[gn:B]]
[[gv:Beih (lettyr)]]
[[he:B]]
40.619

besutan