1815: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké zea:1815
c (Bot: Nambahaké min:1815)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké zea:1815)
[[yi:1815]]
[[yo:1815]]
[[zea:1815]]
[[zh:1815年]]
[[zh-min-nan:1815 nî]]
38.588

besutan