Diesel: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké pa:ਡੀਜ਼ਲ
Tidak ada ringkasan suntingan
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké pa:ਡੀਜ਼ਲ)
[[nn:Diesel]]
[[no:Diesel]]
[[pa:ਡੀਜ਼ਲ]]
[[pl:Olej napędowy]]
[[pt:Diesel]]
182

besutan