767: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké wuu:767年
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:767)
c (Bot: Nambahaké wuu:767年)
[[vo:767]]
[[war:767]]
[[wuu:767年]]
[[yo:767]]
[[zh:767年]]
32.744

besutan