1615: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké wuu:1615年
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mhr:1615)
c (Bot: Nambahaké wuu:1615年)
[[wa:1615]]
[[war:1615]]
[[wuu:1615年]]
[[yo:1615]]
[[zh:1615年]]
32.744

besutan