1556: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké wuu:1556年
c (Bot: Nambahaké mhr:1556)
c (Bot: Nambahaké wuu:1556年)
[[vo:1556]]
[[war:1556]]
[[wuu:1556年]]
[[yo:1556]]
[[zh:1556年]]
32.744

besutan