Embing-embing: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké lv:Placenta
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké lv:Placenta)
[[la:Placenta]]
[[lt:Placenta]]
[[lv:Placenta]]
[[mr:वार (गर्भाचे वेष्टन)]]
[[nl:Placenta]]
3.733

besutan