Allah: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Ngowah pa:ਅੱਲ੍ਹਾ dadi pa:ਅੱਲਾਹ
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké min:Allah)
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah pa:ਅੱਲ੍ਹਾ dadi pa:ਅੱਲਾਹ)
[[nn:Allah]]
[[no:Allah]]
[[pa:ਅੱਲ੍ਹਾਅੱਲਾਹ]]
[[pl:Allah]]
[[pnb:الله]]
60.797

besutan