Sajarah: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké tt:Тарих
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah gu:ઈતિહાસ dadi gu:ઇતિહાસ)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké tt:Тарих)
[[tpi:Histori]]
[[tr:Tarih]]
[[tt:Тарих]]
[[ug:تارىخ]]
[[uk:Історія]]
3.645

besutan