Dhadhu: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké frr:Spöli-Tiarling
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké arz:الزهر (لعبه))
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké frr:Spöli-Tiarling)
[[fiu-vro:Vürhvli]]
[[fr:Dé]]
[[frr:Spöli-Tiarling]]
[[gl:Dado]]
[[he:קוביית משחק]]
38.292

besutan