Iowa: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké pa:ਆਇਓਵਾ
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah tl:Iowa dadi tl:Ayowa)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké pa:ਆਇਓਵਾ)
[[oc:Iowa]]
[[os:Айовæ]]
[[pa:ਆਇਓਵਾ]]
[[pam:Iowa]]
[[pap:Iowa]]
9.872

besutan