Wittenberg: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké sh:Wittenberg
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké kk:Виттенберг)
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké sh:Wittenberg)
[[ro:Lutherstadt Wittenberg]]
[[ru:Виттенберг]]
[[sh:Wittenberg]]
[[simple:Lutherstadt Wittenberg]]
[[sk:Lutherstadt Wittenberg]]
2.367

besutan