Kembang sedhep malem: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké cs:Tuberóza
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké cs:Tuberóza)
[[kategori:Tetanduran]]
[[Kategori:Kembang]]
 
 
[[ar:مسك الروم الدرني]]
[[bn:রজনীগন্ধা]]
[[ca:Nard]]
[[cs:Tuberóza]]
[[de:Tuberose]]
[[en:Polianthes tuberosa]]
9.872

besutan