Suruh walanda: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké et:Kuld-nõelköis)
 
== Khasiat ==
[[Tanduran]] kang kalebu jroning subkingdom [[Tracheobionta]] lan Kingdom Plantae (tanduran) iki bisa kanthi efektif nyerap [[formaldehida]] lan [[benzena]]. jroning wayah sedina, suruh walanda bisa nyerap 54% saka total benzena 0.156 ppm. kanggo formaldehida, saka 18 ppm diilangake watara 67%. sakliyane iku karbonmonoksida kang gedhene 113 ppm bisa diilangake nganti 75%. (ppm = parts per million). Formaldelhida yaiku senyawa kimia kang kabentuk saka bakaran zat kang ngandhut karbon lan kandhut jroning kebul kobongan alas, knalpot motor, lan kebul tembakau. nalika BenzenayaikuBenzena yaiku sawijining senyawa kimia kang dadi salah sawijining kompnen jroning minyak bumi lan dadi salah sawijining bahan petrokimia kang paling dhasar lan pelarut kang penting jroning donya industri.<ref>http://green.kompasiana.com/polusi/2013/01/10/bersahabat-dengan-perokok-di-rumah-berkat-sirih-belanda-523097.html</ref>
 
== Cathetan sikil ==
586

besutan