Aktuator Tenaga Pneumatik: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
== Silinder Pneumatik ==
[[Gambar:Silinder Pneumatik.jpg|300px|jmpl|kika|Silinder Pneumatik]]
silinder pneumatik isa digunakake dadi aktuator pneumatik kanggo kasilake gerak translasi. pamilihan tipe silinder isa dipadhakake kaliyan dawa langkah sing dikarepake. bagian-bagian utama Silinder Pneumatik yaiku:
* Batangan Silinder
554

besutan