Evangelista Torricelli: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké sr:Toriceli
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké sr:Toriceli)
[[sl:Evangelista Torricelli]]
[[sq:Evangelista Toriçeli]]
[[sr:Toriceli]]
[[su:Evangelista Torricelli]]
[[sv:Evangelista Torricelli]]
2.367

besutan