Ijma: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Ngowah kk:Ижмағ dadi kk:Ижма
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké az:İcma)
c (r2.7.2) (Bot: Ngowah kk:Ижмағ dadi kk:Ижма)
[[id:Ijmak]]
[[it:Ijma']]
[[kk:ИжмағИжма]]
[[ko:이즈마]]
[[lv:Idžma]]
3.645

besutan