Kubuk: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké frr:Tiarling (Geometrii)
c (Bot: Nambahaké be:Куб)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké frr:Tiarling (Geometrii))
[[fi:Kuutio]]
[[fr:Cube]]
[[frr:Tiarling (Geometrii)]]
[[gan:立方體]]
[[gl:Cubo]]
9.872

besutan