Oyod: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké be-x-old:Корань
c (Bot: Nyingkiraké ch:Hale' (deleted))
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké be-x-old:Корань)
[[az:Kök (orqan)]]
[[be:Корань]]
[[be-x-old:Корань]]
[[bg:Корен]]
[[bo:རྩ་བ།]]
38.419

besutan