Kodhe pos: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké min:Kodepos
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké min:Kodepos)
[[lt:Pašto kodas]]
[[lv:Pasta indekss]]
[[min:Kodepos]]
[[mk:Поштенски број]]
[[ms:Poskod]]
489

besutan