Pulitik: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké pms:Polìtica
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké lmo:Pulitica)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké pms:Polìtica)
[[pcd:Politike]]
[[pl:Polityka]]
[[pms:Polìtica]]
[[pnb:سیاست]]
[[ps:سياست]]
9.872

besutan