Isabel Allende: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
(artikel rintisan)
 
[[uk:Ізабель Альєнде]]
[[vi:Isabel Allende]]
[[zh:伊莎貝·阿言德]]
3.733

besutan