Jang Geun-suk: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Ngowah es:Jang Geun Suk dadi es:Jang Keun Suk
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké ca:Jang geun suk)
c (r2.7.2) (Bot: Ngowah es:Jang Geun Suk dadi es:Jang Keun Suk)
[[ar:جانج جين-سوك]]
[[en:Jang Keun-suk]]
[[es:Jang GeunKeun Suk]]
[[fi:Jang Geun Suk]]
[[fr:Jang Geun-suk]]
3.645

besutan