Montserrat: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké pa:ਮਾਂਟਸਰਾਤ
c (Bot: Nyingkiraké kk:Монтсеррат (deleted))
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké pa:ਮਾਂਟਸਰਾਤ)
[[nov:Montserat]]
[[oc:Montserrat]]
[[pa:ਮਾਂਟਸਰਾਤ]]
[[pap:Montserrat]]
[[pl:Montserrat (wyspa)]]
3.733

besutan