Kemang: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
 
== morfologi ==
wit woh kemang dhasare duwe ciri-ciri kang padha karo wit pakel. bedane ing antarane godhong wit kemang gagange cendhek utawa bisa diarani ora duwe gagang, lan pinggiran godhonge sempit. Malai kembang kemang luwih dawa nganti watara 75cm, luwih arang, lan isi kembange luwih sithik. woh kemang kang mateng
wernane cokelat semu ijo tuwa lan bonggole benjol. beda karo pakel woh kemang kang enom wis bisa dipangan sanajan rasane kecut banget.
 
586

besutan