Kanadhah: Béda antara owahan

15 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké to:Kānata (deleted)
c (Bot: Ngowahi tl:Kanadatl:Canada)
c (Bot: Nyingkiraké to:Kānata (deleted))
[[tk:Kanada]]
[[tl:Canada]]
[[to:Kānata]]
[[tpi:Kanada]]
[[tr:Kanada]]
32.744

besutan