Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

122 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 4 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q11478 (translate me)
c (Bot: Migrating 4 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q11478 (translate me))
[[Kategori:Daftar Daerah Tingkat II]]
[[Kategori:Daerah Istimewa Yogyakarta]]
 
[[en:Gunung Kidul Regency]]
[[fr:Kabupaten de Gunung Kidul]]
[[id:Kabupaten Gunung Kidul]]
[[ms:Kabupaten Gunung Kidul]]
28.169

besutan