Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

58 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4088981 (translate me)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4088981 (translate me))
[[Kategori:Gantiwarna, Klathèn]]
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
 
[[id:Gantiwarno, Klaten]]
[[map-bms:Gantiwarno, Klaten]]
28.169

besutan