Karangdawa, Klathèn: Béda antara owahan

58 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4089225 (translate me)
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Karangdowo, Klaten)
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4089225 (translate me))
[[Kategori:Karangdawa, Klathèn| ]]
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupatèn Klathèn]]
 
[[id:Karangdowo, Klaten]]
[[map-bms:Karangdowo, Klaten]]
28.169

besutan