Wedhi, Klathèn: Béda antara owahan

46 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4089558 (translate me)
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4089558 (translate me))
[[Kategori:Wedhi, Klathèn]]
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
 
[[id:Wedi, Klaten]]
[[map-bms:Wedi, Klaten]]
28.169

besutan